Author photoPR 25.07.2024 14:00

GLS Slovakia rozširuje sieť Balíkomatov: nové príležitosti pre developerov

V dynamickom svete e-commerce sa rýchlosť a efektivita doručovania stáva kľúčovým faktorom úspechu. GLS Slovakia, jedna z vedúcich logistických spoločností na Slovensku, to chápe správne a preto s hrdosťou oznamuje ďalšie masívne rozširovanie svojej siete Balíkomatov.

Zdroj: GLS Slovakia

Zdroj: GLS Slovakia

Už v súčasnosti môžete naše Balíkomaty nájsť po celom Slovensku na rôznych obchodných a verejných priestranstvách a ich počet plánujeme v ročnom horizonte zvýšiť o ďalších 1.000 kusov.

GLS Balíkomaty sú napájané integrovanou batériou, bez potreby napojenia na elektrickú energiu. Táto expanzia predstavuje nielen zlepšenie služieb pre koncových zákazníkov, ale aj jedinečnú príležitosť pre developerov a majiteľov nehnuteľností na celom Slovensku.

 

Prečo práve GLS Balíkomaty?

Balíkomaty prinášajú zákazníkom maximálnu flexibilitu a pohodlie pri doručovaní balíkov. Umožňujú vyzdvihnutie balíkov 24 hodín denne, 7 dní v týždni, čím výrazne zjednodušujú život zaneprázdneným ľuďom s nabitým programom v produktívnom i dôchodkovom veku. S rastúcim počtom online nákupov je dopyt po takýchto riešeniach čoraz väčší.

Pre majiteľov nehnuteľností a developerov predstavujú GLS Balíkomaty atraktívny prídavok k ich projektom. Umiestnenie GLS Balíkomatu zvyšuje hodnotu lokality a prináša dodatočný komfort pre obyvateľov či nájomníkov. Navyše, umiestnenie Balíkomatu môže byť atraktívnym lákadlom pre obchodné centrá, rezidenčné komplexy či iné frekventované miesta.

 

Výhody spolupráce s GLS Slovakia

Spolupráca s GLS Slovakia na rozšírení siete Balíkomatov prináša viaceré benefity.

Naši partneri získavajú:

  • Inovatívne riešenie pre zákazníkov: Balíkomaty sú moderným a praktickým riešením, ktoré zvyšuje atraktivitu každého miesta.

  • Zvýšenie návštevnosti: Miesta s Balíkomatmi sú častejšie navštevované, čo môže zvýšiť zákaznícky ruch a potenciál predaja v priľahlých prevádzkach.

  • Jednoduchá inštalácia a údržba: GLS zabezpečuje kompletnú inštaláciu a údržbu Balíkomatov, čím minimalizuje akékoľvek dodatočné starosti pre partnerov.

 

Zdroj: GLS Slovakia


Ako prebieha spolupráca?

Proces je jednoduchý a efektívny. GLS Slovakia poskytne technické a logistické riešenia, zatiaľ čo naši partneri ponúknu vhodné lokality na umiestnenie Balíkomatov. Naši experti vykonajú posúdenie miesta a zabezpečia, aby inštalácia prebehla hladko a bez komplikácií.

 

Kvalita bývania a GLS Balíkomaty

S narastajúcimi požiadavkami moderného života sa kvalita bývania bude čoraz viac posudzovať nielen podľa tradičných kritérií, ako sú občianska vybavenosť (školy, škôlky, potraviny, kultúrne a športové možnosti), ale aj podľa dostupnosti moderných služieb.

GLS Balíkomaty sa stávajú jedným z kľúčových ukazovateľov komfortu a pohodlia danej lokality. Miesto, kde je umiestnený Balíkomat, poskytuje obyvateľom bezkonkurenčnú výhodu rýchleho a jednoduchého prístupu k svojim balíkom, čo môže výrazne zvýšiť atraktivitu a hodnotu nehnuteľnosti.

 

Zdroj: GLS Slovakia

 

Výzva pre developerov a majiteľov nehnuteľností

V rámci našej expanzie hľadáme už v tomto období nové lokality pre naše Balíkomaty po celom Slovensku. Ak máte k dispozícií miesto/priestor, ktorý by bol vhodný na inštaláciu GLS Balíkomatu, neváhajte nás kontaktovať na email: parcelshop@gls-slovakia.sk.

Tento rok chceme spoločne s Vami vytvoriť ešte hustejšiu sieť Balíkomatov, ktorá bude v budúcnosti slúžiť tisíckam zákazníkov.

Môžeme takisto prispieť k tomu, aby doručovanie balíkov bolo ešte pohodlnejšie a dostupnejšie pre všetkých obyvateľov Slovenska. Vaša lokalita môže byť kľúčovým bodom v našej expanzii a môže priniesť benefity nielen nám, ale aj Vám a Vašim klientom.

Využite túto príležitosť práve teraz a pridajte sa ku GLS Slovakia na ceste k modernejšiemu a efektívnejšiemu doručovaniu.

 

Zdroj: GLS Slovakia

 

Viac informácií:

www.gls-group.eu/SK/sk/home  

https://gls-group.eu/SK/sk/sluzby-pre-odosielatela/prilezitostna-preprava/bali-komat/  

www.glskurier.sk/poslatbalik

Facebook GLS Slovakia

Galéria

  • Zdroj: GLS Slovakia
  • Zdroj: GLS Slovakia
  • Zdroj: GLS Slovakia
  • Zdroj: GLS Slovakia
  • Zdroj: GLS Slovakia
  • Zdroj: GLS Slovakia

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube