Author photoPR 23.10.2024 14:05

Predpredaj bývania v novej etape Čerešne UP má úspech - limitovaná zvýhodnená ponuka ešte stále trvá

Najnovšie plánované rozšírenie rezidenčného projektu Čerešne na začiatku bratislavskej Dúbravky sa stretlo s veľkým záujmom kupujúcich. Štvrtá etapa Čerešne UP s unikátnym konceptom bývania, v rámci ktorého získa každý majiteľ svoj prístup na zážitkový rooftop s rozlohou 500 metrov štvorcových, má za sebou prvé tri týždne úspešného predpredaja. Za toto obdobie sa v objekte predalo až 12 bytov. Zvýhodnené predpredajové ceny a benefity oslovili kupujúcich natoľko, že ostáva k dispozícii už len polovica ponuky za týchto podmienok.

Projekt Čerešne UP prinesie unikátny koncept bývania, v rámci ktorého získa každý majiteľ svoj prístup na zážitkový rooftop s rozlohou 500 m2. Zdroj: ITB Development

Projekt Čerešne UP prinesie unikátny koncept bývania, v rámci ktorého získa každý majiteľ svoj prístup na zážitkový rooftop s rozlohou 500 m2. Zdroj: ITB Development

Nový objekt Čerešne UP priamo pod lesoparkom Sitina prinesie do rozrastajúcej sa atraktívnej obytnej štvrte v Bratislave ďalších 105 apartmánov (30 jedno-, 61 dvoj- a 14 trojizbových). Ide už o štvrtú etapu úspešného projektu developera ITB Čerešne, ktorá v lokalite Polianky rozšíri doterajšiu modernú zástavbu s už takmer 420 skolaudovanými bytmi a apartmánmi v rámci prvých dvoch etáp a ďalšími 255 jednotkami v práve rozostavanej tretej etape.

Nadštandardné a pritom dostupné bývanie v prírodnom prostredí, vzdialené len 10 minút autom či MHD od centra mesta patrí v hlavnom meste dlhodobo medzi najžiadanejšie. Podľa dostupných dát sa v treťom štvrťroku 2024 predalo najviac bytov a apartmánov práve v projekte Čerešne. Tento úspech nadväzuje na minuloročné výsledky porovnaní nezávislým startupom BuiltMind, podľa ktorých boli Čerešne najžiadanejším bývaním v roku 2023.

 

Výstavba projektu Čerešne UP sa začne podľa plánov v prvom kvartáli budúceho roka, skolaudovaná by mala byť v polovici roka 2027. Zdroj: ITB Development

 

„Vlastný“ zážitkový rooftop vo výmere, akú neposkytuje žiadny iný rezidenčný projekt v Bratislave

Developer ITB si ako ďalší výrazný úspech pripisuje aj výsledky predpredaja bývania v najnovšej etape Čerešní. Za prvé tri týždne od predstavenia objektu Čerešne UP si záujemci zarezervovali už 50% z úvodnej ponuky apartmánov za špeciálne predpredajové ceny. Akcia, kedy môžu kupujúci získať napr. 2-izbové bývanie s balkónom a zážitkovým rooftopom už od 198-tisíc eur, naďalej platí – trvať však bude len do vypredania limitovaného počtu. Budúci majitelia si môžu v rámci nej cez stránku vyberať už teraz z kompletnej a najširšej ponuky jednotiek na bývanie nimi preferovanú výmeru, orientáciu či konkrétne poschodie.

Okrem apartmánu s priestranným balkónom získa každý majiteľ v projekte Čerešne UP prístup k rooftopu, ktorý na ploche 500 m2 ponúkne priestor pre aktívne a komunitné vyžitie pod holým nebom, vrátane workout ihriska, minigolfu či grilovacej zóny. Súčasťou pobytovej strechy bude aj množstvo zelene pre relax a oddych, k čomu prispejú aj výhľady na okolitú prírodu – od Sitinského lesa až po Kamzík.

„Zážitkový rooftop posúva koncept komunitného bývania, ktoré je pre Čerešne typické, na úplne novú úroveň. V kombinácii s ostatnými dispozíciami projektu vrátane špeciálneho zvýhodnenia v predpredaji prinášame záujemcom benefit, ktorý je spomedzi aktuálnej ponuky nového bývania v Bratislave unikátny,“ vysvetľuje člen predstavenstva ITB Development Ivan Rolný.

 

Developer ITB ponúka limitovaný počet apartmánov v projekte Čerešne UP za špeciálne predpredajové ceny. Zdroj: ITB Development

 

Nadštandardná kvalita vybavenia a ďalšie adresné benefity

Výstavba štvrtej etapy sa začne podľa plánov v prvom kvartáli budúceho roka, pričom dokončená a skolaudovaná by mala byť približne v polovici roka 2027. Ako je štandardom aj v prípade predchádzajúcich etáp Čerešní, vybavenie apartmánov bude v nadštandardnej kvalite. Jeho súčasťou bude napr. sanita a obklady prémiovej značky Villeroy & Boch, laminátové podlahy vysokej kvality, interiérové dvere nadštandardnej výšky či veľkoformátové balkónové okná. Budova bude postavená zároveň vo vysokom energetickom štandarde – napr. na streche budú umiestnené solárne panely, ktoré poskytnú zdroj obnoviteľnej energie pre výkon výťahov. 

Developer Čerešní je známy aj svojimi adresnými benefitmi. Okrem špeciálnych predpredajových cien v etape Čerešne UP môžu kupujúci využiť aj zvýhodnené financovanie 10/90, zľavu 10% na parkovacie státie ako aj možnosť 6%-ného zhodnotenia vložených financií nad rámec zálohy a vidieť tak na vlastné oči svoju investíciu rásť.

 

Ako je v prípade Čerešní už štandardom, vybavenie apartmánov v štvrtej etape projektu bude v nadštandardnej kvalite. Zdroj: ITB Development

 

Objekty jednotlivých etáp Čerešní na trhu rezidenčných novostavieb v Bratislave vynikajú nielen nadštandardným prevedením a vybavením bytov, zážitkovými multifunkčnými dvormi či jedinečným prírodným prostredím s priaznivou dostupnosťou v rámci mesta. Čerešne tvorí celá abeceda bytových domov, ktoré sú navrhnuté renomovaným ateliérom Architekt Šebo Lichý tak, aby sa s nimi majitelia mohli identifikovať a zároveň odlíšiť. Tak, ako sa projekt na Poliankach rozrastá, rozširuje sa aj občianska vybavenosť celej lokality – vrátane zdravotníckych zariadení, škôl a služieb.

Ďalšie informácie o ponuke bytov v projekte Čerešne a všetkých benefitoch, ktoré majú záujemci aktuálne k dispozícii, sú dostupné na stránke www.ceresne.sk.

 

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube